"Nu heb ik 98% minder pijn"

“Ik zag er vreselijk tegenop om naar bed te gaan. Ik kon 's avonds al niet eens comfortabel op de bank liggen. Ontspannen lukte me nauwelijks en slapen was helemaal een drama. Maar in de afgelopen drie maanden heb ik medische hulp ingeroepen en mijn slaapsysteem aangepast. Nu ga ik naar bed met het idee: lekker, ik ga slapen, in plaats van: oh jee, daar gaan we weer.”

Lees verder

Manon
Richard

"Ik sta fitter en soepeler op"

"Bij ons bezoek aan de winkel maakten we kennis met het meetbed van Morgana. Het persoonlijke op maat gemaakte advies dat we aan de hand van dit bed kregen, gaf ons zo’n goed gevoel dat we direct tot de koop zijn overgegaan. Het bleek de juiste beslissing. Het bed bevalt uitstekend. Ik heb geen lichamelijke klachten maar ik heb toch het idee dat ik fitter en soepeler opsta. Ik beveel Morgana met dit unieke concept aan bij iedereen die het maar horen wil."

Lees verder

"Service van A tot Z"

"Wat een wereld van verschil in vergelijking met de andere slaapzaken. We werden direct te woord gestaan en de slaapadviseur was open en eerlijk. Hij was rustig, nam de tijd en drong ons niets op."

Lees verder

Wendy
Rob

"Dat iemand zich zo om mijn nachtrust bekommert vind ik uniek"

"Mijn vrouw Margôt en ik hadden net een verbouwing achter de rug. Het budget voor extra dingen was gewoon op. Toch was ik nieuwsgierig toen Margôt met een verhaal kwam over Slaap-DNA. We konden het gratis laten meten bij Morgana. Ik was aanvankelijke sceptisch, maar bij de eerste bewegingen van het testbed tijdens de meting was ik verkocht."

Lees verder

"Een actief leven houd je vol door goed te rusten"

"Om ervoor te zorgen dat ik genoeg energie heb en me fit blijf voelen, eet ik gezond, drink ik weinig alcohol, rook ik niet en neem ik voldoende rust. Een goed bed, matras en kussen spelen daarbij een belangrijke rol. Daarom koop ik alles bij Morgana. Uit ervaring weet ik dat hun producten een hoge kwaliteit hebben."

Lees verder

Bert
David & Esther

"Als we in ons eigen bed liggen is het echt genieten"

"Om ons te oriënteren liepen we Morgana binnen." Esther en David bleven hangen bij de ruimte waar je de Morgana slaaptest kunt doen. David: "Die test was een eyeopener voor ons. Het is alsof je een maatpak laat aanmeten. Je voelt precies het verschil tussen een standaardbed en een bed dat echt op jouw lichaam is aangepast."

Lees verder

Boek de gratis slaaptest

350.000 mensen gingen u voor!

Boek de slaaptest Boek de gratis slaaptest