Een persoonlijke slaapoplossing

Iedereen slaapt zijn eigen slaap. Ieder lichaam is anders en heeft ook een andere behoefte in ondersteuning en comfort om volledig te kunnen ontspannen. Logisch dat er niet één bed is voor ons allemaal. De vraag is: hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is?

Tijdens een acht minuten durende slaaptest, waarbij je gratis jouw slaapprofiel kunt laten meten, voegt het testbed zich naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht. Op basis van deze resultaten kunnen we, samen met jou, de slaapoplossing samenstellen die het beste bij jou past. Zo kun je weer fris en uitgerust wakker worden!

Hieronder kun je het proces van de slaaptest stapsgewijs volgen:

 

Wat is jouw Slaap-DNA®?
Boek de slaaptest online!

Neem de tijd & boek een afspraak

Haastige spoed is bij het kopen van een bed niet goed. Goed en gezond slapen kan grote invloed hebben op je kwaliteit van leven en is een belangrijke investering. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft. Bovendien staat de koffie voor je klaar.

Persoonlijke inventarisatie

Voordat je kunt ervaren hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw slaapprofiel is afgestemd houden we rekening met jouw persoonlijke gegevens en voorkeuren. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten welke slaaphouding je 's nachts aanneemt, om zo de maximale ondersteuning te realiseren voor jouw lichaam. Maar ook factoren als transpiratie en allergieën kunnen van invloed zijn op je nachtrust.

Jouw voorkeuren
Digitale Nachtrust Analyse

De beleving

Ga rustig liggen. Tijd voor de échte beleving. Tijdens de acht minuten durende test, waarbij je gratis jouw slaapprofiel kunt laten meten, voegt het hypermoderne testbed zich real time naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht. Dit vormt jouw Slaap-DNA®, wat in dit kader staat voor Digitale Nachtrust Analyse. Terwijl je ligt kom je meer te weten over het belang van een goede en gezonde nachtrust en hoe deze jouw kwaliteit van leven drastisch kan beïnvloeden.


Persoonlijk advies

Na de slaaptest ontvang je een document met daarop jouw Slaap-DNA®. Aan de hand van de gemeten resultaten - in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget - stellen wij samen met jou het bed samen dat het beste bij je past. Hiervoor krijg je een gefundeerd advies van onze slaapspecialisten. Aan de hand van het advies kunnen we jouw unieke, persoonlijke bed uitzoeken: een lattenbodem of een boxspring, welk type matras, hoog of laag hoofdkussen etc.

Advies op maat
Stel jouw bed samen

Het samenstellen van jouw unieke bed

Aan de hand van het advies kunnen we jouw unieke, persoonlijke bed uitzoeken. Wil je een lattenbodem of een boxspring? Elektrisch verstelbaar of niet? Welk type matras past bij jouw lichaam? En natuurlijk; wat voor kleuren en materialen wil je graag op je bed zien?

Als je bed volledig naar wens is gaat hij in bestelling en wordt hij gratis bij u thuis bezorgd en gemonteerd!

Boek de gratis slaaptest

350.000 mensen gingen u voor!

Boek de slaaptest Boek de gratis slaaptest